Блог

Кои са видовете дифузери на пазара и какво е важно да знаем за тях – ВИДЕО

Днес ви представяме материал, който разглежда различните видове дифузери на пазара.

Ако все още не сте напълно наясно защо е полезно да притежавате подобен уред, можете да се запознаете с този кратък материал, който съдържа 10те основни ползи на ултразвуковия дифузер у дома.

Тук можете да разгледате и топ 6 дифузери на пазара за истинско СПА изживяване.

  • Какво е важно да знаем за всеки от тях?
  • Как да изберем кой е подходящия за нас уред?
  • Да изберем ли бюджетен уред или да инвестираме повече?
  • Какви са недостатъците на различните дифузери?
  • От какви материали са направени?
  • За какво да внимаваме?

Във видеото ще ви покажа основните видове уреди на пазара:

  1. Небулизиращи дифузери – това са уреди, които работят без вода, а с въздушна помпа разпръскват микрочастици етерични масла директно във въздуха. Има много причини да обожавам тези дифузери и във видеото ще видите любимият ми класически модел небулизатор. Тези дифузери позволяват пълно разгръщане на терапевтичната мощ на етеричните масла и често се ползват на места, където маслата се ползват професионално – като клиники и болници.
  2. Ултразвукови дифузери – класическите ултразвукови дифузери са най-популярните в България. Те предоставят възможност изключително лесно и без особена подготовка да се насладим на домашна ароматерапия. Поради големия интерес, има и голямо предлагане, но внимавайте, тъй като не всеки търговец е запознат и може да предложи първокласен уред.
  3. Дифузери с памучен тампон. Евтина алтернатива, която обаче не носи очакваните ползи, така че това е модел, който не препоръчван и ще видите защо.
  4. Последните две алтернативи – дифузери с нагряване и пасивни дифузери – не предоставят пълните ползи на ултразвуковите и небулизиращи дифузери, но имат своето място в дома ни и могат да ни подпомогнат в определени случаи. Вижте кога.

Подготвихме това видео, поради многобройните запитвания как и какъв уред да изберете и вярвам, че то отговаря на повечето въпроси.

Пропуснах ли нещо – пишете ми през формата за контакт и задайте своя въпрос и ще ви консултирам персонално. И безплатно, разбира се.

Ето го и моето 29- минутно видео:

Ако вече имате дифузер, вижте как да изберете етерични масла за него.

Ако ви е интересно да разберете повече за предимствата и недостатъците  на всеки вид дифузер, прочетете повече тук.

Коментарите са изключени за Кои са видовете дифузери на пазара и какво е важно да знаем за тях – ВИДЕО