Здравословно хранене,  Личностно развитие

Безплатни ресурси, които да ви подкрепят в следването на режим “Зоната”

Тук ще откриете селекция от безплатни ресурси, които ще ви помогнат да следвате режима “Зоната” по лесен и ефективен начин. Независимо дали сте нови в този начин на хранене или вече сте запознати с него, тези материали са създадени, за да ви подкрепят във всяка стъпка от пътя към по-добро здраве и баланс. Разгледайте списъка по-долу и изберете това, което най-добре отговаря на вашите нужди.



Книга с 55 топ храни

Можете да изтеглите тази книжка с 55 топ храни, които са идеални за следване на режима “Зоната”. В нея ще намерите подробна информация за всяка храна, включително хранителна стойност, ползи за здравето и препоръки за включване в ежедневното ви меню. Тази книга е създадена, за да ви улесни в избора на храни и да ви помогне да поддържате баланса, който “Зоната” изисква.

Калкулатор на телесни мазнини

Можете да изчислите от колко блока имате нужда директно от официалния сайт на създателя на “Зоната”. Този инструмент ще ви помогне да определите точното количество протеини, въглехидрати и мазнини, които трябва да консумирате според вашия индивидуален профил. Това е бърз и лесен начин да се уверите, че следвате режима правилно и поддържате оптимален баланс за вашето здраве.

Facebook група

Присъединете се към нашата Facebook група, където организираме безплатни маратони за отслабване по Зоната. Тук ще намерите подкрепа от съмишленици, полезни съвети, и мотивация, за да постигнете целите си. Включете се в нашите маратони, които ще ви помогнат да следвате режима по по-забавен и социален начин, докато споделяте опит и успехи с останалите участници.

Ивелина Боиклиева е автор на книгата 120 + Идеи за ястия, балансирани по Зоната и създател на бранда Protein and Power by Ivelina. Нейната страст е здравословното хранене и тренировките, които правят живота по-добър.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *